Támogasd!

Magánszemélyként támogatom


A TASZ azért dolgozik, hogy bárki megismerhesse alapvető emberi jogait. Támogasd a MONDO-t, hogy a gyerekek – legyenek épek vagy sérültek – minél jogtudatosabb felnőtté válhassanak.

Segíthetsz abban, hogy a Csodálatos Zoli robot című előadás minél több helyre eljusson. Abban is, hogy minél több előadás legyen. Támogathatod, hogy egyre több speciális igényű gyerekekkel foglalkozó nevelési intézmény próbálja ki a MONDO kártyát, használja azt fel pedagógiai programjának részeként. Ahhoz is hozzájárulhatsz, hogy az iskolák és intézmények BOOKR Kids táblagépekhez jussanak és azokon számos meséből, köztük a MONDO-ból is tanuljanak a gyerekek.

Kattintás után a TASZ adományozói oldalára jutsz, ahol te magad választhatod meg, mennyivel támogatod a MONDO-t. Köszönjük!


Felelős cég vagyok


A TASZ várja azoknak a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett vállalatoknak és szervezeteknek a jelentkezését, amelyek CSR programjuk keretében támogatnák a MONDO színdarab minél több helyre eljuttatását, illetve a papíralapú társasjáték vagy BOOKR Kids táblagépek megvásárlásával segítenék a gyerekek jogainak szélesebb körben való megismertetését.

A MONDO köré összeállítottunk egy több csomagból álló CSR ajánlatot, amely lehetőséget ad a szervezeteknek arra, hogy meghatározzák: program mely elemét szeretnék támogatni. Akár azt, hogy a cégnél dolgozók gyerekei találkozzanak Zoli robottal, akár azt, hogy minél több előadás valósuljon meg vagy minél több gyerek lássa a darabot, akár azt, hogy fogyatékos gyerekeket nevelő intézetek BOOKR Kids táblagépeket vásárolhassanak - a lehetőségek nyitva állnak! Köszönjük!